Mostarac Zoran Palameta – pobjednik 7.vinskog turnira

7.11.2015. godine u subotu na igralištu Topala održao se 7.vinski turnir na kojem su sudjelovala 44 golfera iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Uz odlično raspoloženje svakako na ruku igračima išlo je i prekrasno i toplo vrijeme.

- „Ovo je pravi način druženja uz igranje golfa. Znači rezultat nije prioritet- Bit našeg druženja je u jednom zajedništvu i ozračje koje je opuštajuće i zaista uživam igrajući na ovom golf terenu.“ – izjavio za medije predsjednik Golf kluba Sarajevo Bahrudin Zjajo.

I naš predsjednik Veljko Lončar je bio prezadovoljan : „Ovo je jedna vrsta sporta i druženja. Odigra se, popije se koja čaša vina. Odaziv golfera je kao i svake godine odličan. Imamo goste sa svih strana, iz naše općine kao i iz drugih općina što nam je priznanje da radimo pravu stvar.“

I gosti i posjetitelji te igrači ističu zadovoljstvo sudjelovanjem na turnir uz pohvale domaćinu za organizaciju i cijeli program. Iako su rezultati u drugom planu, poznati Zoran Palamenta je s 59 udaraca pobijedio na turniru.

151109 083749 vinski2

REZULTATI 7.VINSKOG TURNIRA

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje