Najmlađi ali najbolji na Mastersu u Posušju

Najmlađi učesnik Masters-a Golf Kluba Posušje, splićanin Mateo Knežević osvojio je prvo mjesto na istoimenom turniru. Izvanrednom igrom, pogotovo drugih 9 rupa (-1), mladi splićanin nije dozvolio nikakva iznenađenja na igralištu Topala. Odigravši 63 udarca ubjedljivo je, ako tako možemo reći, ostavio konkurenciju gdje je glavni rival bio Žarko Romić  kojem je trebalo 67 udaraca za drugo mjesto.

Također i Žarko Romić je odigrao odlično drugi krug (0), što mu je i donijelo drugo mjesto.

Trećeplasirani je Nevenko Ćuk sa 68 udaraca. Poslije prvih devet rupa Nevenko je bio na čelu sa +2, ali nije izdržao do kraja i završio je na trećem mjestu ovogodišnjeg Masters-a GK Posušje.

Da spomenemo da je Mateo Knežević prvak Hrvatske do 21 godinu, a sada u svojoj biografiji može staviti i da je pobjednik Masters-a 2015 u Posušju.

Učestvovalo je 16 golfera, odlična organizacija, dobro raspoloženje i dosta dobri rezultati, ukratko možemo opisati ovogodišnji Masters GK Posušje.

Nagrade je uručio predsjednik UO Željko Kovač.

Slijedeći turnir na Topali je nadaleko poznati pozivni Vinski Turnir by Mario Mandurić koji će se odigrati 7.11.2015 godine na još poznatijem golf igralištu Topala u Posušju.

151022 231043 mateo

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje