Rezultati turnira "Kamen,krš i maslina"

Splićanin Mladen Mušura pobjednik je zadnjeg turnira u golfu koji se igrao na golf igralištu Topala u Posušju. Pobjedio je Mladen odigravši 62 udarca, što je i najbolji rezultat ovogodišnjeg “Tjedna golfa” u Posušju.

Zanimljivo je da je Frano Marinčić do zadnje rupe imao vodstvo igravši popularnu golfersku “nulu”, ali na toj 18-toj (igrao se canon start pa je Frano igrao 1 rupu) napravio je početničku grešku i odigrao drugu lopticu. Uslijedili su kazneni poeni i Frano Marinčić je osvojio 3 mjesto sa rezultatom 63.

Inače Mladen Mušura je došao do pobjede u razigravanju. Pošto su i Mladen Mušura i zagrepčanin Zvonko Cebalo imali isti broj udaraca, po 62, razigravali su za konačnog pobjednika na turniru “Kamen, krš i maslina”. Više umješnosti imao je Mušura i osvojio turnir koji mu je nedostajao u vitrinama. Da spomenemo da Zvonko Cebalo, drugoplasirani sa ovog turnira imao HCP 21 kada je startao na Topali, pa je tako njegov rezultat veliko iznenađenje ovog turnira. Najbolji u netto obračunu je Drago Bagosa 44 poena.

Najbliži zastavici je “tragičar” ovog turnira Frano Marinčićkoji je “stavio” lopticu na 31 cm od rupe. Još je nagrada uručena za najduži udarac a osvojio je, a tko drugi do “najači” na Topali, širokobrićanin Nevenko Ćuk. Nevenko je na 8. rupi prebacio green na čemu posebno čestitamo. Izvanredna organizacija pratila je turnir “Kamen, krš i maslina” koji je privukao 44 golfera što je i rekord ove sezone po broju sudionika jednog golf turnira u Bosni i Hercegovini.

Nagrade je uručio predsjednik GK Posušje Veljko Lončar, zahvalivši se svim sudionicima ovog turnira na dolasku.

Slijedeći turnir na Topali je “Kup BiH” koji se igra krajem 8 mjeseca, boduje se za Masters 2015.

Još jednom, sve čestitke nagrađenima kao i organizatoru.

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje