Rezultati turnira "Kamen,krš i maslina"

golfklub

Splićanin Mladen Mušura pobjednik je zadnjeg turnira u golfu koji se igrao na golf igralištu Topala u Posušju. Pobjedio je Mladen odigravši  62 udarca, što je i najbolji rezultat ovogodišnjeg “Tjedna golfa” u Posušju. 

Zanimljivo je da je Frano Marinčić do zadnje rupe imao vodstvo igravši popularnu golfersku “nulu”, ali na toj 18-toj (igrao se canon start pa je Frano igrao 1 rupu) napravio je početničku grešku i odigrao drugu lopticu. Uslijedili su kazneni poeni i Frano Marinčić je  osvojio 3 mjesto sa rezultatom 63. 

Inače Mladen Mušura je došao do pobjede u razigravanju. Pošto su i Mladen Mušura i zagrepčanin Zvonko Cebalo imali isti broj udaraca, po 62, razigravali su za konačnog pobjednika na turniru “Kamen, krš i maslina”. Više umješnosti imao je Mušura i osvojio turnir koji mu je nedostajao u vitrinama. Da spomenemo da Zvonko Cebalo, drugoplasirani sa ovog turnira imao HCP 21 kada je startao na Topali, pa je tako njegov rezultat veliko iznenađenje ovog turnira.Najbolji u netto obračunu je Drago Bago sa 44 poena. 

Najbliži zastavici je “tragičar” ovog turnira Frano Marinčić koji je “stavio” lopticu na 31 cm od rupe. Još je nagrada uručena za najduži udarac a osvojio je, a tko drugi do “najači” na Topali, širokobrićanin Nevenko Ćuk. Nevenko je na 8. rupi prebacio green na čemu posebno čestitamo. Izvanredna organizacija pratila je turnir “Kamen, krš i maslina” koji je privukao 44 golfera što je i rekord ove sezone po broju učesnika jednog golf turnira u Bosni i Hercegovini. 

Nagrade je uručio predsjednik GK Posušje Veljko Lončar, zahvalivši se svim učesnicima ovog turnira na dolasku. 

Slijedeći turnir na Topali je “Kup BiH”koji se igra krajem 8 mjeseca,  boduje se za Masters 2015. 

Još jednom, sve čestitke nagrađenima.

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje