Tiho Parlov pobjednik golf turnira na Topali

U Hercegovini se “tuče” golf, što bi rekli hercegovci, dok je velika hladnoća u ostalom dijelu Europe.  Dosta dobro vrijeme i prepoznatljiva klima omogućila je da se na Topali, popularnom golf terenu u Posušju odigra Božićni turnir u golfu, tradicionalno posljednji turnir po kalendaru Golf Saveza Bosne i Hercegovine.

A na tom golf igralištu sve je teže pobijediti domaćeg igrača Tihu Parlova.

I na popularnom u golferskim krugovima, Božićnom turniru Tiho nije dao nikakvu šansu ostalim učesnicima da pomisle kako mogu da osvoje ovaj turnir.

Odličnom igrom od 29 poena zasluženo je pobijedio ispred Roberta Mandurića (26 poena) i Zorana Palamete (26 poena).

Četvrtoplasirani završio je prošlogodišnji pobjednik ovog turnira Goran Radonjić. Zašto spominjemo igrača koji je zauzeo ono “najgore” mjesto na turniru? Zato što je Goran prošle godine osvojio Božićni turnir i  za pobjedu je trebalo 29 poena isto kao i Nevenku Ćuku, pobjedniku iz 2014. godine.

Najbolji u nettu bio je Mario Perić sa 33 poena.

Pored golferskog nadmetanja ipak je na prvom mjestu golfersko druženje i veselje pogotovo na ovakvim turnirima, gdje se osjeti da nam dolaze praznici i da je atmosfera potpuno drugačija.

Možemo samo da čestitamo Tihi Parlovu i da potvrdimo da je ova 2016 godina definitivno bila golferska sezona Tihe Parlova.

Čestitke i vrijednim članovima GK Posušje na čelu sa predsjednikom kluba Veljkom Lončarom na istrajnosti u organizaciji turnira sa već dugom tradicijom.

 

Izvor : http://www.bhgolf.ba/clanak/703/tiho_parlov_novi_kralj_topale.html

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje

Partneri, sponzori, donatori i prijatelji GK Posušje